Φωτοσωλήνες


*Οι διαστάσεις των προϊόντων ενδέχεται να τροποποιηθούν έως και (συν-πλην) 20%.


ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΝΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΗΣΕίναι ο γνωστός σε όλους μας πλέον φωτοσωλήνας. Είναι εύκαμπτος και συμπαγής σωλήνας φτιαγμένος από μείγμα PVC και σιλικόνης. Κάθε μέτρο του έχει 36 λαμπτήρες των 6,5V ο καθένας. Μπορεί να κοπεί σε ακέραιες μονάδες του μέτρου με ένα απλό ψαλίδι. Η καινοτομία στον φωτοσωλήνα του ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΣΜΟΥ είναι ότι οι αγωγοί του είναι από επινικελομένο σύρμα χαλκού (και όχι απλό σύρμα χαλκού) περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης στις συνδέσεις με τον ρευματοδότη αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα την διάρκεια ζωής του.

  • Αντέχει σε πιέσεις 100kgr/cm και σε θερμοκρασίες απο -20 έως 60 βαθμούς Κελσίου.
  • Η κατανάλωσή του είναι 10W/m, η τάση λειτουργίας 230V και η διάρκεια ζωής του 25.000 ώρες.
  • Διατίθεται στα εξής χρώματα: Λευκό, Κίτρινο, Μπλε, Κόκκινο, Πράσινο, Μωβ.

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED

Πρόκειται για τον γνωστό φωτοσωλήνα με την μόνη διαφορά ότι αντί για λαμπτήρες πυράκτωσης έχει LED (διόδους εκπομπής φωτός). Το LED σε σχέση με τον απλό λαμπτήρα πυράκτωσης έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Μας παρέχει μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχέση με την πυράκτωση αλλά με πολύ μικρότερη κατανάλωση καθώς καταναλώνει μόλις 1,6W/m. Έχει πολύ μικρή εκπομπή θερμότητας σε σχέση με τον λαμπτήρα πυράκτωσης, πράγμα που του δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (100.000 ώρες). Έχει 36 LED και κόβεται με ένα απλό ψαλίδι ανά 2 μέτρα.

Διατίθεται στα εξής χρώματα: Λευκό ψυχρό, Λευκό θερμό, Μπλε, Κόκκινο, Πράσινο, Κίτρινο.

ΙΣΧΥΣ: 1,6W/m
ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 230V

ΠΛΑΚΕ ΣΩΛΗΝΑΣ LED
Έχει 4 σειρές μικρολαμπτήρων LED και καταναλώνει 8w/m. Κόβεται ανά 2 μέτρα. Ιδανικό προϊόν για κρυφούς φωτισμούς αλλά και εξωτερική διακόσμηση μιας και έχει πολύ περισσότερη φωτεινότητα σε σχέση με τον άλλον φωτοσωλήνα.