Η Εταιρία

profile1

Ο ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΣΜΟΣ έχοντας πλέον 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της φωτεινής διακόσμησης και φωτοστολισμών είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τον νέο του κατάλογο προϊόντων που πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Επενδύοντας σε έμψυχο δυναμικό αλλά και ποιοτικές πρώτες ύλες ο ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΣΜΟΣ έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκρίνεται άμεσα σε όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή. Κατάφερε λοιπόν να κάνει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών το οποίο φτάνει και έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Παράλληλα έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Ο.Τ.Α. της χώρας παρέχει προτάσεις και υπηρεσίες οι οποίες είναι δείγμα γραφής για εμάς.

Αγοράζοντας λοιπόν από τον ΦΩΤΟΔΙΑΚΟΣΜΟ ξέρετε ότι υπάρχει μια εμπειρία αρκετών χρόνων, σαν παρακαταθήκη, αλλά και εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια μιας και τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά CE και ISO 9001.
Κύριο μέλημα μας, λοιπόν, η ασφάλεια και η καλαισθησία στις κατασκευές μας αλλά και το χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή. Τα προϊόντα μας είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο για
λιγότερο βάρος αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής καθώς το αλουμίνιο είναι μέταλλο το οποίο δεν υπόκειται στο φαινόμενο της οξείδωσης. Οι πρώτες ύλες μας είναι άριστης ποιότητας από τους
κορυφαίους οίκους παγκοσμίως και φέρουν όλες τις ενδείξεις καλής λειτουργίας και ασφάλειας (CE, ISO9001).

Στον ιστότοπο που περιηγήστε που κρατάτε μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες – προτάσεις μας οι οποίες ελπίζουμε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σας, καθώς περιλαμβάνουν σύγχρονες τεχνοτροπείες και κατασκευές που συναντιούνται σε παγκόσμιες φωτοδιακοσμητικές αρχιτεκτονικές τάσεις. Θα χαρούμε για κάθε νέα μας συνεργασία και από την πλευρά μας δεσμευόμαστε για άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα και ασφάλεια.

* Τα χρώματα και οι διαστάσεις είναι ενδικτικές και αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.
** Μπορούμε να κατασκευάσουμε όποιο σχέδιο επιθυμείτε.
***Σε κάθε σχέδιο μπορούν να προστεθούν υλικά (λαμπάκια -μοκέτα pvc κλπ)